Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Topfyldt hønsevander

  På lager Vi afsender din ordre

209,00 kr

Solid vandautomat med 14 cm. høje ben.
Hønsevanderen fyldes let fra oven, og du kan vælge mellem
tre størrelser: 6, 12 eller 18 liter.

Læs mere om Topfyldt hønsevander.

209,00 kr


    Fødevaregodkendt plast
    Praktisk påfyldning foroven
    Nem samling af beholder
   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

  • Fødevaregodkendt plast
  • Vælg mellem 6, 12 og 24 liter
  • Står på egne ben
  • Praktisk påfyldning foroven
  • Til alle former for fjerkræ
  • Nem samling af beholder

 

Vandautomat til høns

Vandautomaten til høns er fremstillet af fødevaregodkendt plast og rummer fra 6 liter og op til 24 liter. Den topfyldte hønsevander står på egne fødder og har praktisk påfyldning foroven.


Frisk vand til dine høns

Høns har som alle andre levende væsener brug for vand. Frisk vand er en livsvigtig kilde til sundhed og velvære hos vores høns, og det er derfor vigtigt, at vores høns aldrig mangler adgang til frisk drikkevand. En topfyldt hønsevander gør arbejdet med drikkevand til høns til en leg.


Det er ligeledes super nemt at påfylde vand - spanden fyldes nemt med vandkande eller haveslange. Den almindelige rengøring er også hurtig og nem. Du tager bare låget af og vasker den af indvendigt. Det anbefales jævnligt at vaske alle dele i sæbevand, skylle grundigt og bagefter lufttørre, inden man samler den på ny. Det vil hjælpe til at holde vækst af bakterier og alger nede.


For yderligere at tilføre vores dyr sundhed, kan man tilsætte et fed hvidløg til drikkevandet. Det skulle styrke hønsenes immunforsvar.Nem at samle - nem at bruge

Et 24 liters vandtårn giver mulighed for tilstrækkelig vandforsyning til den store hønseflok, selv på varme sommerdage eller hvis man er væk en weekend. En høne drikker op 500 ml vand om dagen på varme dage - 300 ml på almindelige dage. Man skal bare gange antal høns med 500 ml og dividere med 1000, så har man det antal liter ens hønseflok drikker på en varm sommerdag.


Den praktiske spand med den store åbning under låget gør vandpåfyldning nem og hurtig. Drikkeautomaten står solidt på sine ben og løfter vandbeholderen fra jorden, og derved undgås snavs og andet i vandet.
 
Topfyldt hønsevander
Topfyldt hønsevander
Topfyldt hønsevander

Yderligere information

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...