Drikkeautomat til kyllinger

39,00 kr
 

Praktisk drikkeautomat til kyllinger

gevind der passer til alle plastflasker fra 1/2 til 2 liter

diameter 19,5 cm

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Drikkeautomat til kyllinger

Praktisk drikkeautomat til kyllinger, den har gevind der passer til alle plastflasker fra 1/2 til 2 liter diameter 19,5 cm. Skilles let ad for daglig rengøring

Yderligere information

Passer til alle genbrugsplastik flasker fra 1/2 til 2 liter

Følg med på Instagram

Drikkeautomat til kyllinger

Kyllinger har behov for vand


Små nye kyllinger har ligesom alle andre levende væsner brug for frisk drikkevand.

Problemet er bare ofte at de drikkekar og drikkespande, vi har til hønsene er alt for høje og de små nyklækkede kyllinger kan slet ikke nå op til vandet.

De små pus har jo heller ikke brug for en vandbeholder på mange liter, så derfor er jeg lykkelig for min lille drikkeautomat til kyllinger.

Hvis jeg har mange kyllinger, sætter jeg en 2 liters flaske på, men oftest bruger jeg 1/2 l eller 3/4 liters flaske.

De passer fint i det gevind der er i bunden af drikkeautomaten og det er nemt og hurtigt at give nyt vand.

Og så er de altså også gode til at have i reserve til skrukhønen eller hønen der skal isoleres, fordi man mistæker en hønsesygdom

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...