6 l med dobbelt væg

249,00 kr
kan hænge eller stå
tysk kvalitet
fødevaregodkendt
Produktkode: 130622

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

En praktisk 6 l vandbeholder til fjerkræ, der både kan hænges op i hønsehuset eller stilles på jorden. Denne vandautomat med dobbelt væg, fylder automatisk vand i drikkerenden. Nem at rengøre og genopfylde. 6 liter passer til det lille hønsehold på 2-8 høns. Fremstillet i robust slagfast plast og selvfølgelig godkendt til fødevarer.

Yderligere information

Tag delelne fra hinanden ved at løfte den hvide top af, påfyld vand og sæt toppen på igen

Følg med på Instagram

6 l med dobbelt væg

Alger i drikkevandet


Den dobbelte væg forhindre lysindtrængen til vandet og hermed holdes væksten af grønne alger nede. En drikkeautomat til det mindre hønsehold på 6 l En vandbeholder til høns kan være mange ting, men det bliver nemt med en beholder med glatte sider, der hurtigt kan rengøres for alger og andet smuds.

Vand til høns


Høns har brug for vand for at kunne opretholde deres fordøjelse. En høne drikker ca 2 dl vand om dagen Derfor er det vigtigt at have en vandbeholder, som passer til antal høns, fordi en lille vandbeholder hurtigt løber tør på en varm sommerdag dels fordi høns drikker mere, men også fordi der vil ske en større fordampning af vandet. Hvis man vil minimere fordampningen af vand, kan en drikkespand med drikkenipler være et godt valg. Husk daglig at tilse vandbeholderen, den bør rengøres hvis der er samlet urenheder i renden, hønsene skal drikke af og altid rengøres grundigt mindst et par gange om ugen. Vandbeholderen kan vanske med almindelig opvaskemiddel og skylles efterfølgende grundigt i lunkent vand - dette for at sikre at den er fri for eventuelle sæberester. Fyldes med frisk vand, der kan evt tilsættes et fed hvidløg. Det forbedre hønsenes fordøjelse og nogen mener også det kan holde indvoldsorm nede.

6 l med dobbelt væg

Automatisk hønselem

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
6 l med dobbelt væg


Loading...
Vent venligst ...