Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Urteboost til høns

  På lager Vi afsender din ordre

99,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Urte Boost til høns er en naturlig tonic til opretholdelse og forbedring af det generelle helbred hos alt fjerkræ, det indeholder en effektiv & unik blanding af 10 naturlige urter.

Fjerkræ boost er uden kemi og indeholder 100% naturlige aktive ingredienser, og derfor ingen tilbageholdelseregler for æg eller kød.

Indeholder mælkesyrebakterier som stabiliserer tarmflora, hørfrø for at fremme dannellsen af sunde fjer og kalk for at styrke æggeskallen.

Urte Boost anbefales til ex-industrihøns, men er også velegnet til alle ænder, gæs og kalkuner .

Sammensætning: Hvede, byg, hvedemel, ekstraheret solsikke, calciumcarbonat, hørfrø, lucerne, tang, mynte, oregano, purpursolhat, solsikkeolie, brændenælde, hvidløg, ingefær, bukkehorn, kanel, gurkemeje

Analytiske bestanddele: Råprotein 15%, Råfedt og olie 4%,  Råfibre 6%, Råaske 10%, Lysin 0,5%, Methionin 0,2%.

Fodringsvejledning:
Kan fodres som et fast dagligt tilskud med 2,5 gram pr. høne eller som et hurtigt sundhedsboost på ca 2-4 uger med  3,3 gram pr høne pr dag.

Der er et målebæger med i bøtten, der indeholder 10 gram.

1 målebæger til 4 høns ved dagligt tilskud

1 målebæger til 3 høns ved 2-4 ugers kur

Yderligere information

Mærke Natures Grub
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...