Jumbostænger

59,00 kr
 

med Oregano, Gurkemeje, Mynte og Hvidløg et rigtigt boost til dine høns og kyllinger

Rige på vitamin A,B og C og protein, der er alle nødvendige for en sund vækst og knoglebygning.

Køb den velegnede holder her
Produktkode: 160054

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Stor foderkage til høns med urter

En Stor foderkage til høns med urter som  Oregano, Gurkemeje, Mynte og Hvidløg er et rigtigt boost til dine høns og kyllinger, og også er et rigtigt godt tilskud til høns i vintertiden. Rige på vitamin A,B og C og protein, der er alle nødvendige for en sund vækst og knoglebygning. Urterne er også en god naturlig kilde til antioxidanter, som hjælper med at komme frie radikaler til livs, som jo fører til cellehenfald, hvis man ikke får frie radikaler nok. Medvirker til en bedre fordøjelse. Passer til foderkageholderen incl foderkage Køb den velegnede holder her

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Holder til hønsekager

49,00 kr

Hønsestænger

49,00 kr

Fun Feeder

99,00 kr
Jumbostænger

Jumbostænger til høns med urter


Afhjælper også stress og kedsomhed, da det tager tid at pikke foderkagen fra hinanden og derfor også afhjælper fjerpilning og andre unoder i hønseflokken. Foderkager til høns er også velegnede til småtspisende skrukhøns og en hønemor med kyllinger. Hønsefoderkager er special fremstillet som kosttilskud til høns under kolde forhold, så alle de naturlige gode ingredienser er velbevarede.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...