Holder til Jumbo stænger

99,00 kr
Holder til Jumbostænger

Jumbofoderkage + holder se her

Jumbostænger finder du her

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Passer til fodring med jumbo stænger Fremstillet af lakeret metal og med hank for ophængning

Yderligere information

Hænges op i hønsehuset, kan fyldes med jumbo eller almindelige foderkager.

Følg med på Instagram

Holder til Jumbo stænger

Sundt kosttilskud til høns


Stor foderkage til høns med urter En Stor foderkage til høns med urter som  Oregano, Gurkemeje, Mynte og Hvidløg er et rigtigt boost til dine høns og kyllinger, og også er et rigtigt godt tilskud til høns i vintertiden. Rige på vitamin A,B og C og protein, der er alle nødvendige for en sund vækst og knoglebygning. Urterne er også en god naturlig kilde til antioxidanter, som hjælper med at komme frie radikaler til livs, som jo fører til cellehenfald, hvis man ikke får frie radikaler nok. Medvirker til en bedre fordøjelse

Foderkage til høns med urter


Afhjælper også stress og kedsomhed, da det tager tid at pikke foderkagen fra hinanden og derfor også afhjælper fjerpilning og andre unoder i hønseflokken.

Småtspisende høns

Høns der har brug for et boost har ofte haft en lang fældningsperiode eller måske en skrukhøne, der har ligget for trofast på reden. De kan nyde godt af et vitaminrigt urtekosttilskud

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...