Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Kosttilskud til høns, startpakke

  Ikke på lager

295,00 kr
Introduktions tilbud
Spar 150,-

Læs mere om Kosttilskud til høns, startpakke.

Bestil inden og vi sender i morgen.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


 • Beskrivelse
 • Information
 • Instruktion

Detaljer

Indeholder

 • Jumbostang på 450 gram med fodringsholder, indeholde bl.a.med Oregano, mynte, Gurkemeje og hvidløg
 • 2 slags hønsestænger med holder til ophæng, der indeholder 
  • Kanel, Ingefær, Gurkemeje og forskellige krydderurter. 6 stk i alt 510 gram
  • Oregano, mynte, Gurkemeje og hvidløg. 6 styk på i alt 480 gram
 • 2 forskellige hønseurtekager
  • Mynte og Persille 1 stk á 350 gram
  • Hvidløg, ingerfær og forskellige krydderurter 1 stk á 350 gram
 • 500 gram urtemix, der blandt andet indeholder Oregano, mynte, Gurkemeje og hvidløg

Kosttilskud til høns?


Høns der fælder

Når dagene bliver kortere og døgntemperaturen begynder at falde, går mange høns i fældning, for at få nye fine tætte dun og fjer, så de kan modstå vinterens udfordringer

Det er i den periode ekstra vigtigt at sørge for en ernæringsrig kost til de kære fjer. De har brug for en masse vitaminer, kulhydrater og aminosyrer.

I naturens spisekammer, klare hønsene den opgave ved at finde nedfaldsfrugt, orme larver og biller og frø fra forskellige vildtvoksende planter.

Derfor er høns vilde med områder med nedfaldsblade, for herunder gemmer der sig et sandt spisekammer og måske også lidt friske spirer, de kan guffe i sig.

I vores haver er der jo også et æstetisk hensyn at tage, de færreste ønsker sig en urskov med tæt underskov, for at tilfredsstille hønsenes behov.

Så i min have har hønsene og jeg indgået et kompromis, de har et hjørne bagved, hvor de får lov at rode i jorden og her bliver alle visne blade også lagt hen og mine høns er fantastiske til at få findelt visne blade og så formulder de jo også hurtigere :-)

Men det er jo ikke nok til at dække deres ernæringsbehov ved at give dem 10-15 m tilsammen, det bør være pr. høne og det har jeg ikke plads til i min have

Jeg fandt for nogle år siden en hønsehave i udlandet, hvor høns og kyllinger blev fodret med nogle sjove stænger i en finurlig foderdims og jeg var så heldig, at den venlige hønseejer fortalte, hvor jeg kunne købe dem.

Jeg fandt butikken og købte alle de forskellige urtemix med hjem, som stænger, kager og i løs vægt samt alle fodringsbeholderne.

Hjemme i Danmark var det blevet sensommer og nogle af mine høns havde tabt alle fjer og dun, så jeg fik gang i fodringen med urtestænger og jeg synes at mine høns kommer hurtigere i form igen

 
 
Kosttilskud til høns, startpakke


Yderligere information

Mærke Hentastic
Hentastic er et kosttilskud udviklet specielt til høns og kyllinger Det er et tilskudsfoder og skal kun gives i små mængder Det kan med fordel bruges som en snack, når du gerne vil gøre dine høns håndtamme og fortrolige med dig og din familie Giv max 1 spiseskefuld urtemix pr. høne pr. dag. Hønsestængerne hænges op i i foderholderne og gives enten i 10-15 minutter eller 1 gang pr uge. Jumbostænger gives i den medfølgende holder, der nemt hænges op Hønsekager kan med fordel fodres jumbo foderbeholderen

Følg med på Instagram

 • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...