Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Chicken Wormwood

  På lager Vi afsender din ordre

79,00 kr
Urteblanding til at hjælpe med at holde dine høns’ mave og tarme sunde.
50 ml

Læs mere om Chicken Wormwood.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Chicken Wormwood • Urteblanding til at hjælpe med at holde dine høns’ mave og tarme sunde. • 100% naturligt produkt. Ingen kemikalier. • Ingen tilbagetrækning af æg. • Tilføj til vand eller mad 2-3 dage om måneden for at sikre dine høns sundhed. Chicken Wormwood er skabt til at holde dine høns’ indvolde sunde og fri for parasitter. Produktet kan bruges til både høns, ænder, duer eller andre fugle. Produktet består af en naturlig urteblanding uden ekstra tilsatte kemikalier – og netop derfor er der ikke behov for at tilbageholde æg. Den sundeste måde at holde dine høns sunde og raske! Sådan burger du Chicken Wormwood: Tilføj 20 dråber til dine høns’ vandbeholder 2-3 dage om måneden for at hjælpe med at holde dine høns mave og tarme sunde. Der skal bruges ca. 20 dråber pr. 100ml vand. En god idé kan være at bruge en separat, mindre vandbeholder. Du kan finde en på 1,5 L her. Du kan også vælge at putte dråberne i vand, som derefter blandes sammen med dine høns’ foder. Produktet indeholder: Malurt (Artemisia absinthium): Traditionelt brugt til at afhjælpe problemer med mave og tarme. Valnød (Juglans cinereal): God til at hjælpe leveren med at rense og kontrollere den generelle sundhed i tarmene. Kanel (Cinnamomum zeylanicum): Beroligende for maven og kan afhjælpe problemer med orm. Hvidløg (Allium sativum): Kendt for at være god til at rense og vedligeholde sunde tarme og mave. Timian (Thymus vulgaris): Bruges til at udrense og hjælper med at kontrollere tarmenes funktion. Kryddernellike (Syzygium aromaticum): Traditionelt brugt til at kontrollere tarmhygiejne. Kvassia (Picrasma excelsa): En af naturens bedste insekt afskrækkere med en lang tradition for at bruge det til tarmhygiejne. Cayenne (Capsicum minimum): Hjælper til at forstærke virkningen af de andre urter I blandingen
Yderligere information

Mærke Farm & Yard Remedies
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...