Spildfri - til montering på trådnet

369,00 kr

Den kloge hønsefoderautomat, som minimerer spild


Modellen til montering på fast baggrund findes her  

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Spildfri foderautomat til montering på trådvæv

Foderautomaten har et unikt design, der passer til alle typer fjerkræ .  Wise feeder leveres med beslag og kroge som gør monteringen let, samtidig med at det er nemt at tage den ned for for rengøring eller flytning. 

Bur versionen er designet til at passe på lodrette og diagonale tråde med kroge og slips wraps.

Basismodellen kan indeholde 5 kg foder - den kan udvides efter behov, ved at tilføje en eller flere ekstra beholdere, som hver især indeholder yderligere 5 kg foder.

Det anbefales at bruge højst tre sektioner, hvilket vil give en samlet beholdnings kapacitet på 20 kg - flere end 3 sektioner vil kræve ekstra beslag.

Automaten leveres med en regnhætte som monteres foran dette giver en udmærket beskyttelse mod regn.

Udformningen af foderskålen med en indadvendt kant, gør den fuldstændig skrabefri og stopper effektivt foderspild.

Yderligere information

Mærke Wise Feeder
Se hvor nemt du sætter din spildfrie foderautomat op på trådvæv

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Spildfri -  til montering på trådnet

Fodring af høns


Har du også tit ærgret dig over al det gode korn, som bare ligge tilbage på jorden i hønsegården?

Det har jeg og tænkte, at der må være en måde at løse det problem på, uden at man nærmest skal stå ved siden af hønsene, når de spiser.

Den smarte spildfrie foderautomat gør det ret svært for høns og andet fjerkræ at skrabe kornene ud og dine høns får glæde af foderet i maven

En foderautomat med ekstra magasiner


Skal du afsted på weekend og hønsene passes af andre, så er det en fordel med ekstra magasin på din spildfrie foderautomat.

Nu er du sikker på at dine høns har mad til du kommer hjem og dine hønsepassere vil være glade for ikke at skulle slæbe foder frem til hønsene daglig

Spildfri -  til montering på trådnet

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselem
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...