Fodertrug i farver

295,00 kr

Fodertrug til høns og kyllinger i galvaniseret metal for optimal rustbeskyttelse og herefter sprøjtemalet i 3 flotte farver


50 cm lang og 13 cm høj


Indeholder ca. 1,2 kg foder

Læs mere om Fodertrug i farver.

Lagerstatus: På lager

295,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Fodertrug til høns og kyllinger

Nu kan du fodre dine høns og samtidig nyde synet af de flotte farver i hønsegården. Den smukke pink, grønne eller blå  farve skinner klart igennem og du kan få matchende Drikkespand og fodersilo Husk at det er vigtig at holde dine drikke og foder kar rene, dels holder de længere, men du mindsker også muligheden for at få bakterier eller andet utøj . Vask dine beholdere mindst en gang om ugen i varm vand med sæbe og skyl dem grundigt, så der ikke er sæberester, tør dem og hvis der skal foder i, er det vigtigt at de er helt tørre ellers kn foder mugne ret hurtigt på en varm sommerdag.

Yderligere information

Farve Blå, Grøn, Pink
Bør jævnligt vaskes i lunket sæbevand, skylles og tørre helt, før genopfyldning

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Drikketrug / drikkespand

395,00 kr

Foder spiral

199,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...