Kovaline til pleje af kalkben og sår hos høns

199,00 kr

150 ml Salve baseret på rene og naturlige råvarer

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Kovaline til pleje af kalkben og sår hos høns

Salve baseret på rene og naturlige råvarer.

Kalkben hos høns kan være en tilbagevendende tilstand i en hønseflok.

Derfor er det vigtigt at tage hånd om behandling, så snart man opdager det. 

Yderligere information

Det angrebne område renses forsigtigt med lunkent vand, området tørres og der påføres et tyndt lag kovaline salve på begge ben og eventuelle andre angrebne områder. Salven påføres 2-4 gange om ugen indtil de angrebne områder har fået fine nye skæl.

Følg med på Instagram

Kovaline til pleje af kalkben og sår hos høns

Kalkben er en mide


Det er bare så surt at opdage kalkben i sin hønseflok og kan man først se de fortykkede ben med det blotte øje, har hønen allerede været angrebet et godt stykke tid. Miden spreder sig nemt ved kontakt mellem høns, og de stakkels høns kan blive så angrebne at både ben og næb området ser helt forhornet ud. Så der er kun en mulighed, sæt ind med behandling, straks der opdages rejste skæl på hønens ben og så det er fornuftigt at give hele flokken en kur. Det vil også forebygge små angreb som endnu ikke kan ses med det blotte øje.

Kan man bruge medicin til mennesker


Man kan være fristet til at bruge medicin mod fnat og andre mider, der kan leve i og på menneskers hud, men inden man tager så drastiske skridt, skal man dog gøre sig klart at en høne er meget mindre end et menneske og derfor skal ethvert middel fortyndes, når det skal overføres til dyr. Hvis man holder høns for at få sunde æg og sundt kød, skal man nok ikke anvende kemiske bekæmpelsesmidler. Disse midler vil jo være i hønen i en ukendt tidsperiode og er næppe velegnet til menneskeføde. Der er mange husråd til bekæmpelse af kalkben, nogle mere opfindsomme end andre. En ting er vigtigt, man skal aldrig begynde at tage de rejste skæl af, det vil skabe sår og grobund for infektioner hos hønen. Det vigtigste er at få “kvalt” miderne, blødgjort de angrebne områder og få behandlet eventuelle infektioner. Høns udskifter deres skæl løbende og i løbet af ca 1 år er alle skæl fornyet, her skal man være særlig opmærksom på, at udbruddet ikke kommer igen, evt. kan man løbende forebygge med Kovaline eller anden blødgørende salve.

Kovaline til pleje af kalkben og sår hos høns

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...