Melorme dispenser

89,00 kr

Specialudviklet til høns


Velegnet til såvel levende som tørrede orm og snacks

Produktkode: 130612

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender på mandag.

  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Melorme beholder til høns

 ca. 10 x 14 cm, åbning 7 cm.

Kugle i robust plast med låg og ophæng i rustfri stål.

Patenteret vare

 

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Foder spiral

199,00 kr
Melorme dispenser

Melorme til høns


Hænger du denne Melorme beholder til høns op og fylder den med "melorme og andet godt" , giver du dine høns mulighed for timers underholdning.

De udfordres med at pirke melorme eller andet næringsrig føde ud af den og samtidig sikrer du, at dine høns ikke får for meget af den næringsrige foder.

Selvom høns skraber i jorden efter føde, er det ikke det bedste at lægge godbidder direkte på jorden, det bliver hurtigt snavset og bliver ikke spist, når det først ligget sølet ind på jorden og i værste fald kan det tiltrække de frygtede dræbersnegle eller endnu værre rotter.

Det er god motion for dine høns, dit foder holder længere og dine høns bliver aktiveret i hønsegården.

Rosenbud har mange forskellige aktivitetsmuligheder til høns, prøv også en foderspiral fyldt med salat eller andet grønt se den i brug med tilfredse høns her

 

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...