hønsesnack dispenser

89,00 kr

Specialudviklet til høns


Velegnet til såvel levende som tørrede orm og snacks

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Beholder til høns en original hønsesnack dispenser

 ca. 10 x 14 cm, åbning 7 cm.

Kugle i robust plast med låg og ophæng i rustfri stål.

Patenteret vare

 

Yderligere information

Mærke Feathers & Beaky

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Foder spiral

199,00 kr
hønsesnack dispenser

hønsesnack dispenser


Hænger du denne hønsesnack dispenser til høns op og fylder den med snacks og andet godt , giver du dine høns mulighed for timers underholdning.

De udfordres med at pirke næringsrig føde ud af den og samtidig sikrer du, at dine høns ikke får for meget af den næringsrige foder.

Selvom høns skraber i jorden efter føde, er det ikke det bedste at lægge godbidder direkte på jorden, det bliver hurtigt snavset og bliver ikke spist, når det først ligget sølet ind på jorden og i værste fald kan det tiltrække de frygtede dræbersnegle eller endnu værre rotter.

Det er god motion for dine høns, dit foder holder længere og dine høns bliver aktiveret i hønsegården.

Rosenbud har mange forskellige aktivitetsmuligheder til høns, prøv også en foderspiral fyldt med salat eller andet grønt se den i brug med tilfredse høns her

 

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...