Fun Feeder

99,00 kr

Skal du træne med dine høns eller skal du bare lokke dem hjem fra uønskede områder?


Vil dine børn gerne lege med hønsene?


Mulighederne med en fun feeder er utallige


Køb hønsestænger til den her

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Fun Feeder, nem hønsetræning med lokkemad

Skal du træne med dine høns

eller skal du bare lokke dem hjem fra uønskede områder,

så er en Fun Feeder, nem hønsetræning med lokkemad fantastisk

eller måske vil dine børn gerne lege med hønsene?

Nu kan vi træne hønseagility uden at skulle gå krumrygget gennem banen, hvilken lettelse :-)

Mulighederne med en fun feeder er utallige Se de forskellige hønsestænger her

Yderligere information

Fremstillet i robust orange plast. Orange er en god farve, hvis du vil have hønsenes opmærksomhed Fyld den med en hønsestang og du får meget sjov tid med dine høns og de får et god fodertilskud

Følg med på Instagram

Fun Feeder

Børn og høns


Jeg har altid haft dyr, da mine børn var små. Hunde, katte, høns, kaniner - tror vi har prøvet de fleste kæledyr. Det har dog altid været hønsene, der har været favoritter, både blandt børn og voksne. Høns er faktisk utrolig lærenemme og mine børn har haft mange sjove timer med hønsene i haven og da jeg fandt Fun Federen, den sjove hønsefoderstang, tænkte jeg, at her var da løsningen til de børn som gerne vil, men er lidt bange for hønsene. Nu kan de lege med hønsene og guide dem rundt i haven til de gode hønsebadesteder eller de lækre regnorme

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...