Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hønsehus model Caja

  På lager

5.799,00 kr

Hævet hus med gård til ca 3-5 høns
Prisen er incl. levering og opstilling i Danmark (undtagen ikke brofaste øer)
Perfekt til det lille hønsehold
Leveres og monteres hjemme hos dig.
Bestilling modtaget i lige uge,leveres næste weekend i ulige uge

Læs mere om Hønsehus model Caja.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Caja Hønsehus har indbygget lille overdækket går under selve huset, så her er der fuld udnyttelse af alle kvadratmeter grundareal.

Caja er fint til den lille hønseflok på 3-5 høns, der dagligt kommer ud i haven eller i en større indhegning.

Hønsehuset måler:  Længde 90cm x højde 120cm og bredde 105 cm.

Hønsegården har et grundareal på 260cm x 105cm  og er 90 cm høj

Caja indeholder som standard

  • 1 redekasse
  • 1 siddepind
  • stige til hønsegården
  • vedligeholdelsesfrit PVC tag

Bestilling og levering:

Du bestiller hønsehuset ved at lægge det i kurven og gå til betaling. Vi trækker ikke betalingen før dit hønsehus leveres. Hvis du ønsker at benytte dig af bankoverførsel, skal betalingen være Rosenbud i hænde, inden ordren bekræftes og her gælder de almindelige betingelser for bankoverførsel, nemlig at betalingen skal ske inden 5 hverdage og du er ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Hønsehuset er en bestillingsvare, som laves netop til dig og derfor har du ikke den sædvanlige fortrydelsesret for nethandel, dvs. du kan ikke returnere huset, når det først er leveret til dig.

 Vi tager i mod bestillinger og alle bestillinger der er kommet ind i lige uger, bliver leveret og opstillet i den efterfølgende weekend i ulige uge.

Husk at hønsehuse og gårde leveres umalede, så det er en god ide at få indkøbt lidt træbeskyttelse inden levering, da huset holder meget bedre, hvis det har fået træbeskyttelse udenpå

Det er derfor vores anbefaling at huset bliver behandlet inden det tages i brug, med en passende træbeskyttelse.Endvidere opfordrer vi til, en løbenede vedligeholdelse af træværket, for at opnå maksimal levetid. Hvor ofte dette skal gøres afhænger af valg af maling. Forhør dig ved din nærmeste malermester eller byggemarked, for hvilken maling, der passer til dine behov.

Som oftest bliver hønsehusene leveret i weekends og det er en stor hjælp, hvis du er hjemme og har gjort klar til opsætning. Hvis du ikke er hjemme, må du aftale med os, hvor huset kan stilles.

Montering af hønsehuset kræver et plant underlag og  minimum 50 cm frit til alle sider.

Du har selv ansvaret for at stedet hvor hønsehuset skal stå er rydet og plant, vi påtager os ikke at grave eller ryde på opsætningsstedet.

Hønsehusene er specialfremstillet til netop dig og der er derfor ikke den sædvanlige fortrydelsesret, som når man handler på nettet, du kan altså ikke fortryde dit køb, når først ordrebekræftelsen er sendt afsted

Yderligere information

Mærke Rosenbud
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...