med spareknap

189,00 kr

Komplet varmelampe med 5 m ledning og spareknap


Køb en infrarød pære til din varmelampe her

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Her er der mulighed for at "skrue" ned for varmen,

når kyllingerne er blevet større og ikke har det store behov for så meget varme.

Yderligere information

varmelampe med 5 m ledning og spareknap og til 220 volt

Følg med på Instagram

 med spareknap

Kyllinger behøver varme


Kyllinger har altid brug for varme i starten, i naturen vil de jo putte sig under deres hønemor, men er de klækket i maskine eller af anden årsag uden hønemor, er en varmekilde nødvendig.

Nyklækkede kyllinger uden hønemor


Har du ruget kyllinger ud i rugemaskine, vil de små kyllinger have behov for varme. Når kyllingerne er flyttet fra rugemaskinen over i kyllingegården, skal der være en varmekilde. I naturen vil hønen holde kyllingerne varme og give de små mulighed for at færdes frit, men også mulighed for at kunne søge inden under hønen, når de fryser.

 med spareknap

En Varmelampe til kyllinger med spareknap, er et godt alternativ til den lille flok nyklækkede kyllinger.

Når kyllingerne begynder at udvikle fjer, kan temperaturen langsomt sænkes. Hav evt. et termometer hos kyllingerne, så der ikke bliver for bratte temperatursvingninger., temperaturen lige under lampen skal være mellem 33-37 grader.
Kig på kyllingerne, ligger de tæt sammen i en klump under varmelampen, er der for koldt Hvis de derimod ligger spredt i en ydercirkel, er der for meget varme. Varmen kan reguleres ved enten at flytte lampen op eller ned eller ved at aktivere spareknappen

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter med spareknap

Når kyllingerne får fjer


De små pus vokser hurtigt, bare på 20 uger går de fra at være nuttede små dunbolde til at være voksne høns, der kan lægge æg

Loading...
Vent venligst ...