Infrarød varmepære

79,00 kr
 

100 W infrarød varmepære

Passer til alle Rosenbuds varmelamper

Læs mere om Infrarød varmepære.

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

100 w infrarød pære til varmelampe. Passer til alle Rosenbuds varmelampe modeller Varmelampe til høns, 35 cm bred


Kyllinger skal have varme

Har de små kyllinger ingen hønemor, forde de er blevet udruget på rugemaskine eller har de af anden årsag mistet deres mor, har de brug for varme. En infrarød pære giver den rette varme og varmemængden justeres let ved at flytte pæren op og ned. Læg eventuelt et termometer under lampen , den skal vise cc 37 grader eller se på de små kyllinger. Ligger kyllingerne i en klump under pæren er der for koldt, har de derimod alle lagt sig i en rundkreds uden om pæren, er der for koldt og pæren skal længere ned.

Infrarød varmepære
Infrarød varmepære

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...