Strømgiver til el hønsehegn

1.429,00 kr
Beskytter dine høns og andet fjerkræ mod ubudne gæster

Du kan her få et komplet kit med alt hvad der behøves for at tilslutte el til dit el hønsehegn

eller du kan vælge strømgiveren alene.

Leveres kun til danske adresser

Lagerstatus: På lager

1.429,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter
Du handler sikkert. Dine oplysninger og data sendes over en krypteret forbindelse.
  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Strømgiver til el hønsehegn

Har du problemer med ræven eller naboens hund? Så er det oplagt at sætte et strømførende hegn op, til at vogte dine høns.

 

Yderligere information

Der medfølgeler udførlig dansk vejledning

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Strømgiver til el hønsehegn

Har du også udbudne gæster i hønsegården


Med en Strømgiver til el hønsehegn er du godt på vej mod en sikring af dine kære dyr.

Mikkel og hunde vil få en gevaldig forskrækkelse og det varer noget før de prøver igen.

Denne model N1200 giver strøm nok til det 50 m hønsehegn som Rosenbud sælger i butikken og vil hjælpe med til at holde uvelkomne dyr ude fra hønsenes område.

Jeg bruger min som en ekstra sikring om natten og når jeg ikke er hjemme.

Den er simpelthen koblet på min udendørs timer fra julepynten og er kun aktiv fra det bliver mørkt og til kl 7, hvor der er liv i huset igen og jeg har endnu ikke haft ræven inde på mit hønseområdet, når strømmen var sluttet til.

Det flytbare hønsehegn er jo også praktisk til at holde hønsene indenfor et begrænset område :-), hvis du bare ønsker et flytbart hegn uden strøm, har Rosenbud flere muligheder, se her

 

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...