Chickenguard Premium

1.549,00 kr

 Lyssensor der er forud indstillet til at åbne, når det er blevet lyst og lukke, når det er helt mørkt,


eller vælg selv et klokkeslet.


4 AA batterier eller strøm via usb stik


 Dansk opsætning- og brugsvejledning


Køb også en Alluminium hønselem med løbeskinner og få 100,- i rabat, brug koden hønselem


Samlet oversigt over modellerne

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter
  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Automatik til din hønselem er en fantastisk ting, du behøver ikke længere at skynde dig hjem for at lukke hønsene ind eller gå og bekymrer dig om ræven kommer forbi, inden du når hjem. Den automatiske hønselem automatik, åbner og lukker for dig enten ved hjælp at tidsstyring eller ved hjælp af lyssensor og du kan kombinere mulighederne efter dine ønsker

Yderligere information

Mærke Chicken Guard
Der medfølger batteri og skruer til montering Se denne video for montering

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Nem installation


Nu behøver du aldrig mere at være bekymret for om dine høns er lukket ind eller ud. Med denne smarte hønseluge automatik, bliver opgaven løst trofast og pålideligt.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...