Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hønselem til hønsehuse

  På lager Vi afsender din ordre

359,00 kr

Færdig hønselem med løbeskinner til montering på hønsehuse. Vejrbestandig og komplet kit med monteringsskruer. Spar 100,- ved samtidigt køb af automatik. Vælg mellem tre størrelser.

Læs mere om Hønselem til hønsehuse.


(Nulstil valgte)
359,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

  • Praktisk færdig hønselem med løbeskinner
  • Monteringsskruer medfølger
  • Vælg mellem 3 størrelser
  • Nem opsætning
  • Nem at opsætte + medfølgende opsætningsguide

Hønselem til høns

Vælg mellem tre forskellige størrelser: standard, stor og gæs.

Standard: 22 x 33 cm. - skinnelænge 59,5 cm.

Stor: 30 x 40 cm. - skinnelænge 69,5 cm.

Gæs: 33 x 50 cm. - skinnelænge 79,5 cm.Hvordan virker hønselemmen?

Hønselemmen opsættes nemt. Den ruster ikke og kommer som et færdigt kit med løbeskinner og skruer. Det eneste, som du skal gøre er at finde en skruetrækker og et vaterpas frem. Har du ikke et vaterpas, kan et godt øjemål også bruges.


Først tjekker du hvor på din automatik, snoren til at løfte hønselemmen kommer ud. Det er vigtigt, at snoren fra automatikken er midt for hullet i alu lemmen. Har dit hønsehus ikke plads til, at hønselemmen kan sidde lodret over automatikken, kan du få løbehjul, som gør det muligt at vinkle snoren.


Den første skinne monteres lodret på den ene side af hullet til dit hønsehus. Vær opmærksom på, at skruen skal sættes der, hvor den vil stoppe hønselemmen, når den går ned. Skru så den nederste skrue fast og brug vatterpas eller øjemål til at sætte den øverste skrue i, så løbeskinnen er lodret monteret.


Så sætter du hønselemmen og den anden skinne op. Husk at der skal være lidt afstand inde i skinnen, så hønselemmen kan glide ubesværet. Det er praktisk nok skruerne, der også stopper lågen fra at falde ud, men de sikrer også mod at et dyr kan skubbe hønselemmen op.Min erfaring med hønselemme

Mit første hønsehus havde en sideforskudt hønselem, og det virker jo ikke særlig smart med en automatisk hønselemåbner, så jeg ledte efter alternativer. Jeg prøvede først at vende hønselemmen om, hvilket virkede fint hele sommeren, men så kom efteråret og vinteren, og pludselig virkede min automatik ikke mere.


Jeg fandt ud af, at en hønselåge i træ faktisk godt kan suge og opbevare en del fugt, og min hønseluge var simpelthen blevet for tung til automatikken. Så fandt jeg alulågerne, og problemet blev løst. Den opsuger nemlig ikke fugt, og nu fungerer min hønseautomatik hver dag.
Hønselem til hønsehuse
Hønselem til hønsehuse
Hønselem til hønsehuse

Yderligere information

Monteres i udgangshul i hønsehuset ved at opsætte de medfølgende løbeskinner og sætte lemmen i.

Husk vi giver 100,- rabat hvis du også køber automatikken.

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...