Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Høns i haven

  Ikke på lager

128,00 kr

Af Geoffrey Eley


Hvordan holder man høns, så de har det godt og lægger mange æg?


Få svar på dine spørgsmål i denne glimrende bog om indkøb, fodring og pasning af fjerkræ.  

Læs mere om Høns i haven.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Af Geoffrey Eley Hvordan holder man høns, så de har det godt og lægger mange æg? Få svar på dine spørgsmål i denne glimrende bog om indkøb, fodring og pasning af fjerkræ. Beskrivelse: Seks høner kan forsyne en familie med 1.000 æg om året, mens ænder lægger endnu flere. At holde fjerkræ derhjemme, enten som hobby eller som del af et selvforsyningsprojekt, er givtigt og interessant. Dr. Geoffrey Eley skildrer sine erfaringer fra mange års fjerkræhold. Han beskriver fire grundsætninger for succes med en detaljeret fremstilling af anbefalede racer, foder, opførelse af et hønsehus og udrugning af kyllinger. Denne engelske bestseller er i en ny dansk udgave blevet udvidet til også at omfatte kapitler om ænder, gæs og kalkuner. Bogen er en uvurderlig praktisk vejledning og indeholder også en liste over ord og vendinger i forbindelse med fjerkræ samt et nyttigt register. Den henvender sig især til læsere, som står uden forudgående kendskab til emnet, men som længe har leget med tanken om at komme i gang med et hønsehold. Danmarks Fjerkræavlerforening har givet en hånd med og tilpasset bogen til danske forhold. Høns i haven En brugsbog om at holde fjerkræ Af Geoffrey Eley 84 sider, ill., stort format Billesø & Baltzer Indholdsfortegnelse: Trivsel og glæde Grundlaget for succes Konstruktion af eget hønsehus Støvbade og strøelse Intensive metoder Indkøb af besætningen Korrekt fodring Korrekt pasning Nogle af problemerne Opdræt af kyllinger Kunstigt opdræt Håndtering af fjerkræ Fjerkræ på bordet Fjerkrægødningens anvendelsesområder Valget af den rette race - høns Småt er smukt Ænder Gæs Kalkuner Relevant lovgivning Liste over fjerkræudtryk Nyttige adresser Stikordsregister
Yderligere information

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...