Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hjul til hønselem automatik

  På lager Vi afsender din ordre

40,00 kr

1 pakke med 2 nylon trisser.


Bruges, hvis din hønselem automatik ikke kan placeres lige over din hønselem eller du vil åbne flere hønselemmer samtidig.

Læs mere om Hjul til hønselem automatik.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Hjulene giver mulighed for at åbne og lukke for flere lemmer samtidig eller at have sin hønselem automatik placeret et andet sted end lige ovenover din hønselem.

Såfremt du vil have din automatik til at trække flere hønselemmer, skal du være opmærksom på vægten af dine hønselemme og her vil en Chickenguard Extreme vil være et godt valg. Den er fremstillet til at modstå al slags vejr og vind, fra -30 grader til + 50 grader og har en ekstra stærk motor, der kan løfte op til 4 kg.

Hvis du vil se flere løsningsmodeller for montering, så klik her.

Yderligere information

Mærke Chicken Guard
  • Relaterede produkter

ChickenGuard Extreme

1.699,00 kr

ChickenGuard Premium

1.599,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...