Minigarden Vertical plantevæg

549,00 kr

Byg din egen plantevæg af moduler.

Produktkode: 113005

Lagerstatus: På lager

549,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Nu kan du få plads til masser af planter på et lille areal. Minigarden Vertical er perfekt til altanen, terrassen og den lille have.

Pluk friske krydderurter ved grillen.

Dyrk en levende salatbar tæt på havebordet.

Lav et lækkert vægmonteret jordbærbed, som er udenfor rækkevidde af kæledyr, dræbersnegle og små pilfingre.

Du vil opleve at du kan høste overraskende store mængder af bær og grøntsager fra din lodrette have. Du kan også bruge Minigarden indendørs til at dyrke ’det grønne drys’ i køkkenet eller til at forbedre indeklimaet i hjemmet.

Minigarden er udviklet af professionelle gartnere og giver planterne optimale vilkår til at vokse og blive frodige. Det giver dig de sundeste planter og mindst mulig vedligeholdelse.

 

Yderligere information

Mærke Minigarden

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Corner sæt

249,00 kr

Selvvander til Vertical

229,00 kr

Selvvanding til Corner

229,00 kr


Byg din plantevæg af praktiske moduler. Du kan altid ændre og flytte din Minigarden. Desuden er det enkelt og hurtigt at bygge både små og store plantevægge, da de klikkes sammen på samme måde som LEGO. Minigarden kan Vertical kan sammenbygges med hjørnemodulet Corner, så du mulighed for at designe netop den plantevæg, der passer til dig. Minigarden fås i 5 farver Køb selvvandingsmodel som paser til her

 

Værd at vide om Minigarden


  • Minigarden er opbygget af moduler, så du kan altid bygge din plantevæg om, tilføje ekstra elementer eller tage den med, hvis du flytter.
  • Minigarden er lavet af vedligeholdelsesfrit materiale, der er godkendt til fødevareproduktion. Det sikrer dig, at der ikke frigives skadelige stoffer fra plantekassen til dine afgrøder.
  • Minigarden er fremstillet i Europa. Modulerne er lavet af genanvendelig plast. Produktion, emballage og transport foregår med størst muligt hensyn til miljøet.
  • Minigarden leveres med 3 års produktgaranti. Den forventede levetid i det danske klima er mindst 10 år, og plantekasserne er frostsikrede ned til -20 grader.
  • Minigardens produkter forhandles i mere end 60 lande og er patenteret i hele verden.
Minigarden Vertical plantevæg

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
 

Bredde

64,5 cm

Højde

57,0 cm

Dybde

19,0 cm

Materiale

Polypropylen Moblem med UV-beskyttelse

Farver

Hvid, sort, grå, grøn, terracotta

 

 

Loading...
Vent venligst ...