Kvadratmeterhaven

1.599,00 kr
1 lodret kvadratmeter have

Komplet med drypvandingsanlæg

Pluk friske krydderurter ved grillen, dyrk en levende salatbar tæt på havebordet eller lav et lækkert vægmonteret jordbærbed, som er udenfor rækkevidde af kæledyr, dræbersnegle og andet. Du vil opleve at du kan høste overraskende store mængder af bær og grøntsager fra din lodrette have.
Produktkode: 130006

Lagerstatus: På lager

1.599,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Kvadratmeterhaven

Komplet med drypvandingsanlæg

Nu kan du få plads til masser af planter på en kvadratmeter. Kvadratmeterhave er perfekt til altanen, terrassen og den lille have.

Du kan også bruge Kvardratmeterhaven indendørs til at dyrke ’det grønne drys’ i køkkenet eller til at forbedre indeklimaet i hjemmet.

Minigarden er udviklet af professionelle gartnere

Minigarden  giver planterne optimale vilkår til at vokse og blive frodige. Det giver dig de sundeste planter og mindst mulig vedligeholdelse.

Værd at vide om Minigarden

- Minigarden er lavet af vedligeholdelsesfrit materiale, der er godkendt til fødevareproduktion. Det sikrer dig, at der ikke frigives skadelige stoffer fra plantekassen til dine afgrøder. - Minigarden er fremstillet i Europa. Modulerne er lavet af genanvendelig plast. Produktion, emballage og transport foregår med størst muligt hensyn til miljøet. - Minigarden leveres med 3 års produktgaranti. Den forventede levetid i det danske klima er mindst 10 år, og plantekasserne er frostsikrede ned til -20 grader. - Minigardens produkter forhandles i mere end 60 lande og er patenteret i hele verden

Mål: Bredde         64,5 cm Højde            147,0 cm Dyde             19,0 cm vægt 9,9 kg med kasse Materiale: Polypropylen Moblen med UV beskyttelse Farver: Hvid, sort og  grøn Med en minigarden kvardratmeterhave er du sikret krydderurter til hele familien eller et lækkert bærbed på en solvendt væg.

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Corner sæt

249,00 kr


AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...