Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Pindsvinefoder 5 kg

  På lager Vi afsender din ordre

229,00 kr

5 kg foder til havens pindsvin
Komplet ernæring for et pindsvin

Læs mere om Pindsvinefoder 5 kg.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Pindsvinefoder, der indeholder både animalsk protein i form af soldaterlarver, pellets af kyllingekød, mælkesyrebakterier og vitaminer som A,D,E,B og K .

Gives ved aftenstide i en lille skål, hvor pindsvinet er vant til at blive fodret. Dette foder sikrer pindsvinet alt hvad den har brug for.

 


Nytter det at fodre pindsvin?

Ja, det gør. De små dyr har svært ved at finde føde i vores velfriserede haver, så et tilskud er altid godt.

Om foråret, når pindsvinene kommer frem efter deres lange vintersøvn, har de brug for noget hurtig energi, så de kan få kroppens funtioner op på funtionsniveau og selv begynde at søge føde og en partner. 

Når de små pindsvin er blevet født, så er det krittisk, hvis de ikke får tilstrækkelig føde. De små unger bliver alt for sårbare overfor infektioner og andre smitsomme sygdomme, så her er det godt at have et fast fodringssted, hvor pindsvinemor kan komme forbi og få supleret dages føde med en sund og nærende pindsvine kost.

Nå sensommeren er over os, skal de søde pindsvin finde masser af føde, så de kan opbygge et godt fedtlag, de kan tære på under vinterens vintersøvn. Lav et vinterhi til pindsvinene et roligt sted i din have og dæk med nedfaldne blade. 

Lav et fast fodersted i nærheden og hold øje med om pindsvinet skulle vågne op i løbet af vinteren, hvis de gør, så hav lidt mad og vand parat til dem.

Du kan læse meget mere om pindsvin her på skovens i skolens hjemmeside

Pindsvinefoder 5 kg


Yderligere information

Mærke Rosenbud
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...