Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Fuglekugle med hampefrø

  På lager Vi afsender din ordre

39,95 kr

Energirige og uden net
6 x 100 g

Læs mere om Fuglekugle med hampefrø.

39,95 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Fuglekugler, mejsekugler, fedtkugler - de er alle samme navn for en kugle af energtæt foder smeltet sammen med fedstof af forskellig art.

Der er intet lovkrav om indhold i vildfuglefoder, så de kan indeholde hvad som helst. Derfor er det en god ide at se sig om efter lødige kugler som indeholder kvalitetsfoder.

Fuglekuglerne er uden net og forhindrer derfor at  dyr eller fugle bliver viklet ind i et stærkt nylon net med katastrofale følger for dyret.

Yderligere information

Mærke Donath
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...