Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Spændende ting til haven

En have er en gave, måske den bedste gave man kan give sig selv.


Det daglige arbejde er en lise for sjælen og man bliver så rigeligt belønnet med frugt, grønt og smukke planter. Haven må dog aldrig blive en sur pligt og det er derfor vigtigt at få designet sin have, så den passer til temperament og indsats.

Relevant information


Sorter faldende

Sorter faldende

Da jeg købte mit hus…


Mit hus er heldigvis, min dejligste plet på jorden. Her er hjemme og her kan jeg slappe af. Den have jeg har nu er ikke mit første have og jeg har benyttet mig af mine erfaringer fra andre haver jeg har haft, Fra start var det helt klart at det skulle være et hus, der skulle nydes, men også en have der kunne yde.


Jeg har jo altid haft høns, så et hønsehus måtte der blive plads til og en køkkenhave og et lille drivhus. Det har hele tiden været min grundholdning, at have er skønt, men skal være til at passe med begrænset indsats.


Da jeg så minigardens geniale koncept med selvvandende haver der kan hænges op, var jeg solgt. Her var da løsningen på krydderurtebede, jordbær og meget andet, hvor man kan glædes over et godt udbytte med et minimum af indsats.


Lågen til Rosenbud
 

Spildfri Foderautomat

Wise Feeder, den kloge foderautomat, som minimerer madspild.

Ukrudt

Det er en ting der altid trives fantastisk godt i vores haver og det er ukrudt. Ukrudt er jo netop definitionen på alle de planter som bare supertrives i lige netop vores egen have, men som vi ikke ønsker og jeg ved da godt at nogen mennesker finder det afstressende at luge ukrudt, men tro mig selv de mest hærdede ukrudtslugere, bliver på et tidspunkt i løbet af sommeren snigløbet af de uønskede vækster.


Minigarden, haver der hænges op på en mur med eget vandingssystem, giver dine planter optimale vækstbetingelser og ukrudtet de værste. Her er nemlig slet ikke plads til at de kan spire eller vokse sigt store. Den ugentlige arbejdsindsats bliver så lille at alle kan være med.


Dræbersnegle

Der er nok snart ikke en plet i Danmark, der ikke har de frygtede dræbersnegle. De grådige altædende dyr, kaster sig med glubende appetit over alt i haven. De spiser gerne hønseklatter, for bagefter at spise af dine jordbær.


Dræbersnegle er kendte for at bringe bakterier og sygdomme videre mellem vores afgrøder. Så hæng haven op, Minigarden er et supersystem til at hænge på en væg, her kommer sneglende aldrig op g du kan plukke de skønneste jordbær hele sommeren, uden sneglebid og snegleslim.

Den danske sommer

Sommeren i Danmark byder ofte på meget forskelligt vejr og i perioder drukner vi i regn og kulde. Det kan blive så ustadigt, at alle de eksotiske planter vi ønsker at dyrke, slet ikke får mulighed for at komme i vækst.


Så er et drivhus sagen, her bestemmer du klimaforholdende og regn og rusk blæser ikke de små planter omkuld og når det bliver dejligt sommervejr, kan de alle sættes ud i haven. .


Højbede på en ny måde

Vi ved jo alle at højbede er en god måde at dyrke på, fordi planterne passes bedre og derfor kan stå tættere med et større udbytte.


Det er ikke altid nemt at få bygget et højbed, man kan nå ned til, så det var da en oplevelse for mig, første gang jeg så en smuk blomstervæg. der ikke skal luges, men bare vandes og gødes. Plantevæggen kan hænges i den højde man har lyst til og kan derfor nås fra både fra sidende højde, som fra stående højde. Hvor skønt at man bare kan sætte sig og passe sine planter.

Teknisk information

Minigarden

  • Minigarden er opbygget af moduler, så du kan altid bygge din plantevæg om, tilføje ekstra elementer eller tage den med, hvis du flytter.
  • Minigarden er lavet af vedligeholdelsesfrit materiale, der er godkendt til fødevareproduktion. Det sikrer dig, at der ikke frigives skadelige stoffer fra plantekassen til dine afgrøder.
  • Minigarden er fremstillet i Europa. Modulerne er lavet af genanvendelig plast. Produktion, emballage og transport foregår med størst muligt hensyn til miljøet.
  • Minigarden leveres med 3 års produktgaranti. Den forventede levetid i det danske klima er mindst 10 år, og plantekasserne er frostsikrede ned til -20 grader.
  • Materiale: Polypropylen Moblen med UV beskyttelse
    Farver: Hvid, sort, grå, grøn og terracotta
Minigarden
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Hus, høns og have har altid været en stor del af mit liv og gennem årerne har jeg købt meget udstyr. Noget har været helt fantastisk og andet har virkelig ikke været pengene værd. Derfor er det vigtigt for mig at alt bliver testet herhjemme af mig selv. Det skal være funktionelt og let at stille op eller samle og det skal kunne leve op til fabrikantens beskrivelser.

Mit liv er for kort til dårlige produkter og derfor er alt gennem testet og samlet af jeg, Vibeke. Så får du problemer med at samle noget, så ring og jeg hjælper dig igennem.

Høns bag hegn

Send en besked til os

Når du trykker på knappen sendes en besked til os. Vi svarer hurtigst muligt tilbage!
Loading...
Vent venligst ...