Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for varer

Kun gældende for privatkunder

(Gældende fra 13. juni 2014)

 

Generelle oplysninger

Rosenbud

Organisationsform: Butik med webhandel

CVR. nr. 30773853

Adresse : Svinøvej 133, 4750 Lundby

e-mailadresse: info@rosenbud.dk

Telefonnummer: +45 6113 9000

Etableringsår: 2012

 

Betaling

Betaling modtages som betalingskort : Dankort, VisaDankort, Visa elektron, Visa, Master card og Maestro card. Der tages ikke gebyr for betaling med kort.

Mobilepay eller direkte bankoverførsel. Vær dog opmærksom på, at bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved bankoverførsel, skal beløbet være Rosenbud i hænde inden 5 dage, hvis ikke, annulleres ordren.

Ved bankoverførsel betaler køber alle gebyrer, også for veksling af anden valuta.

Betaling trækkes på din konto, når varen afsendes

Du kan også delbetale med ViaBill. Læs mere her .

 

Levering

Levering primært med GLS til alle adresser i Danmark, med de til enhver tid gældende priser.
Faste fragtpriser i Danmark til pakkeshop og levering hjem. Enkelte produkter er incl. Fragt.

Ved valg af levering hjem, accepterer du at varen stilles på et sted, angivet af dig eller foran din hoveddør.

Levering til Norge og Sverige er til nærmeste postudleveringssted

Kunder uden for EU afregner selv moms og told ved modtagelsen, ved levering til Norge er fortoldningsgebyr på 125,- dkk indregnet i fragtprisen.

Leveringstiden for varen – 1-7 hverdage. Vi bestræber os altid på den hurtigst mulige levering og normalen er næste dag ved bestilling inden kl 12.

Det er desværre ikke muligt at handle i webshoppen for kunder uden for Danmark, Norge , Færøerne og Sverige.

Ønsker du et tilbud på varer og levering uden for Danmark, Færøerne, Norge og Sverige, brug venligst kontaktformularen

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.  Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives mail til info@rosenbud.dk eller tlf. +45 61139000 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du  her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, ,uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Såfremt du lader varen uafhentet og den derfor returneres til Rosenbud efter at have gjort opmærksom på at du ønsker at fortryde, vil du blive fratrukket omkostninger svarende til det du til enhver tid kan købe returporto label for, pt. Kr 79,-

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til den ermodtaget hos Rosenbud igen

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 200 DKK.

Du kan finder skema til returnering samt mulighed for at købe returporto her

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, eller at pakken er gået retur, fordi du ikke har hentet den), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Rosenbud

Svinøvej 133, 4750 Lundby

Danmark

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, dog kun efter forudgående aftale

 

  Standardfortrydelsesformular

 

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

– Til Rosenbud, Svinøvej 133, 4750 Lundby, Danmark, mail info@rosenbud.dk

 

 – Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

 

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

 

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

 

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

 

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

  

– Dato

 

(*) Det ikke relevante udstreges

 

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  

Reklamationsret

 

Købelovens mangels regler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.rosenbud.dk  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Rosenbud, Svinøvej 133, 4750 Lundby, Danmark

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

 

Bytteret ved julegaver

Rosenbud tilbyder, at varer købt i december kan byttes til anden varer indtil 20.januar det efterfølgende år.

Det er dog en betingelse, ved benyttelse af bytteret at varen er i uåbnet og intakt emballage.

Køber afholder  alle udgifter ved returnering og fragt af ny vare.

 

Gavekort

Du kan købe gavekort på rosenbud.dk.

Gavekort har en gyldighed på 1 år fra købsdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter. Det er således ikke muligt at købe varer og gøre brug af sin fortrydelsesret, for at få udbetalt beløbet. Hvis fortrydelsesret gøres gældende ved køb af en vare, udstedes gavekort for det købte beløb.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Rosenbud og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Rosenbud har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på rosenbud.dk   er Vibeke Pold

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til rosenbud.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Rosenbud har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rosenbud via e-mail (info@rosenbud.dk).

 Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her –http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@rosenbud.dk.

Handelsbetingelser er senest opdateret den 30. marts 2017

 

 


Skriv en kommentar