Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hængehøne i hvid

  På lager Vi afsender din ordre

49,95 kr
Pynter i ethvert vindue

Læs mere om Hængehøne i hvid.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Flot og dekorativ pynt, smuk hvid hængehøne Hængehøne i hvidmalet træ med dekoration måler 11 x 8 cm

Vinduespynt med høns

Når man som jeg er fascineret af det at have høns, så kan der aldrig blive for meget hønsepynt. Dog skal det være pænt og diskret og denne lille fine høne hænger nydeligt i mit stue vindue og hilser ud på de frie fugle

Hængehøne  i hvid


Yderligere information

Til pynt i vindue eller på en grøn gren
  • Relaterede produkter

Kylling i glas

119,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...