Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
14. november 2020 / Gaveideer til en der er vild med høns
 

Gaveideer til en der er vild med høns

Jeg har samlet de mest populære gaveideer og delt dem op i kategorier, så nu kan du nemt kan lade dig inspirere til den perfekte hønsegave. Her finder du gaveforslag til:


Gaven til hende
Gaven til den passionerede hønseavler

 • Hvis du vil gøre en seriøs hønseavler glad, så er en automatisk hønselåge helt uundværlig, den holder høns i sikkerhed i hønsehuset om natten.

 • Måske er der brug for lidt nyt udstyr til hønsegården, og så er en topfyldt hønsevander og en spildfri foderautomat en kærkommen og nyttig gave.

 • En rugemaskine er et stort ønske hos mange hønseejere, og modellerne Unik og Smart opfylder alle behov hos den erfarne hønseejer.

 • Høns kan være flygtige, og har du hørt historier om den sure nabo, vil et flytbart hønsenet absolut bringe glæde, og hønsene vil fremover blive inde i deres egen have.

 • Foderspiralen er et af vores mest solgte produkter, den fyldes med grønt og andet større hønsefoder og hænges i hønsegården. Praktisk og hygiejnisk og tilmed en naturlig form for aktivering.


 

Gaven til børnefamilier med havehøns

 • Et sæt hønseseler med liner, så familiens børn kan træne med hønsene, giver mange timers underholdning for hele familien.

 • Den automatiske hønselem giver familien tid til hygge og ferier uden at skulle tænke på at få lukket hønsene ind og ud.

 • Den spildfrie foderautomat kan fyldes med op til 10 kg foder, ja op til 20 kg med ekstra beholdere, og familien kan være sikker på, at deres høns aldrig mangler mad.

 • Den topfyldte hønsevander - nu kan selv børn give hønsene vand, her skal der ikke skrues og vendes bøtter, låget tages bare af og der hældes vand i spanden.

 • En æggesamler er perfekt til børn, når de skal hente æg i hønsehuset med det solide træhåndtag og plads til dagens æggehøst for de fleste.

 • En velkomstmåtte i entreen med hønsemotiver får smilet frem hos de fleste og hjælper med at tørre mudder og snavsede sko og støvler.

 • Hele familien kan følge med i rugeprocessen i den smarte og super brugervenlige rugemaskine til 24 hønseæg. Den er fuldautomatisk og med dansk brugsanvisning, og vil give timers hyggesnak om hvordan et æg bliver til en kylling og senere en høne der lægger æg.

 • En hønsebamse der er blød at kramme og dejlig at sove med, vil glæde ethvert lille barn.


Gaven til alle med hønsetitis

En absolut trang til at omgive sig med fjerede dyr

Kender du en med hønsetitis, så har jeg mange gode forslag til en gave.

 • Har du hørt historier om skaldede høns, så er et hønsedækken en fantastisk gave, det beskytter hønen til de nye fjer er vokset ud og findes i flere varianter.

 • Økologisk hønsefoder - Rosenbud har som de eneste i Danmark 100% økologisk blandet foder.

 • Fantastisk flotte foder og vandautomater i genbrugsplast.

 • De flotte gule eller røde gummistøvler er et must for enhver med hønsetitis, så bliver turen til hønsehuset en fornøjelse og vil holde giveren i glad erindring.

 • Æggebakker i flotte farver, hvor de smukke æg i mange forskellige farver kan finde plads. De fleste med hønsetitis elsker kulørte æg og jo flere forskellige farver jo bedre, og så ynder de at give deres pragtfulde æg væk som gaver, og så er æggebakker, der matcher bare sagen.

 • Et helt unikt hønseskilt, hvis lige ikke findes andre steder i Europa, og så malet af en kunstner, der har hønsetitis i en grad, at hun har udtrykt det i smukke specialfremstillede vejrbestandige carbon skilte. Her findes gaven, som ingen andre har eller får – alle skilte er kun i 1 eksemplar af hver.


Gaven til børn og barnlige sjæle

Kender du en med hønsetitis, så har jeg mange gode forslag til en gave.

Gaven til haveejeren, der holder af vilde dyr

Vilde fugle i haven er en dejlig oplevelse, men det er vilde fugle på altanen også. Rosenbud har fået flere forskellige foderautomater hjem. Du finder automater med livstidsgaranti og automater der kan sættes op uden på ruden. Alle giver de vilde fugle de bedste muligheder for at finde den ekstra føde, de har brug for.


Velkommen ind i Rosenbuds hønseunivers. Her finder du alt til høns og hønsefolket.Vibeke Pold

Vibeke Pold

Om forfatteren - Vibeke Pold


Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen, og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag. Det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundigt gennemprøvet, og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.


Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug, og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, som jeg personligt kan stå inde for.


 
Loading...
Vent venligst ...