Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
30. november 2018 / Gaveideer til en der er vild med høns
 

Gaveideer til en der er vild med høns

Her kan du finde den perfekte gave til alle, der holder af høns i haven. Vis dine kære, at du også har tænkt på deres kæledyr og ikke mindst hønsene.

Jeg har samlet de mest populære gaveideer og delt dem op i kategorier, så nu kan du nemt kan lade dig inspirere til den perfekte hønsegave. Her finder du gaveforslag til:


Vibeke Pold

Vibeke Pold

Om forfatteren - Vibeke Pold


Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.


Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Gaven til den passionerede hønseavler

 • Hvis du vil gøre en seriøs hønseavler glad, så er en automatisk hønselåge helt uundværlig. Den holder høns i sikkerhed i hønsehuset om natten.

 • Måske er der brug for lidt nyt udstyr til hønsegården, og så er en topfyldt hønsevander og en spildfri foderautomat den nyttige gave, som modtageren vil sætte pris i lang tid

 • En rugemaskine er et stort ønske hos mange hønseejere og modellerne Unik og Smart opfylder alle behov hos den erfarne hønseejer og kommer selvfølgelig med dansk brugsanvisning.

 • Høns kan være flygtige, og har du hørt historier om den sure nabo, vil et flytbart hønsenet absolut bringe glæde, og hønsene vil blive inde i deres egen have.

 • Foderspiralen er et af vores mest solgte produkter. Den fyldes med grønt og andet større hønsefoder og hænges i hønsegården. Praktisk og hygiejnisk, og tilmed en naturlig form for aktivering.

 • Vil du give noget helt unikt, så er en startpakke med urtekosttilskud til høns en helt ny og anderledes måde at fodre høns med.


 

Gaven til hende


Gaven til børnefamilier med havehøns

 • Et sæt hønseseler med liner, så familiens børn kan træne med hønsene giver mange timers underholdning for hele familien. Suppler eventuelt med en lokkestang med hønsestænger.

 • Den automatiske hønselem giver familien tid til hygge og ferier uden at skulle tænke på at få lukket hønsene ind og ud.

 • Den spildfrie foderautomat kan fyldes med op til 10 kg foder, ja op til 20 kg med ekstra beholdere, og familien kan være sikker på, at deres høns aldrig mangler mad.

 • Den topfyldte hønsevander - nu kan selv børn give hønsene vand. Her skal der ikke skrues og vendes bøtter, låget tages bare af og der hældes vand i spanden.

 • De fine Rice Krus og tallerkener med hønsemotiver er altid et hit i børnefamilier.

 • En æggesamler er perfekt til børn, når de skal hente æg i hønsehuset med det solide træhåndtag og plads til dagens æggehøst for de fleste.

 • En velkomstmåtte i entreen med hønsemotiver får smilet frem hos de fleste og hjælper med at tørre mudder og snavsede sko og støvler.

 • Hele familien kan følge med i rugeprocessen i den smarte og super brugervenlige rugemaskine til 24 hønseæg. Den er fuldautomatisk og med dansk brugsanvisning og vil give timers hyggesnak om, hvordan et æg bliver til en kylling og senere en høne, der lægger æg.

 • En hønsebamse der er blød at kramme og dejlig at sove med, vil glæde ethvert lille barn.


Gaven til alle med hønsetitis

Kender du en med hønsetitis, så har jeg mange gode forslag til en gave.

 • Har du hørt historier om skaldede høns, så er et hønsedækken en fantastisk gave. Det beskytter hønen til de nye fjer er vokset ud og findes i flere udgaver - et med blødt fleecefor er lun på kolde dage.

 • Urtekost til høns er en af vinterens favoritter. En startpakke er både en fantastisk men også økonomisk introduktion til de forskellige urteprodukter, men der er også mulighed for at købe produkterne enkeltvis.

 • De flotte gule eller røde gummistøvler er et must for enhver med hønsetitis, så bliver turen til hønsehuset en fornøjelse og vil holde giveren i glad erindring.

 • Æggebakker i flotte farver, hvor de smukke æg i mange forskellige farver kan finde plads. De fleste med hønsetitis elsker kulørte æg, og jo flere forskellige farver jo bedre, og så ynder de at give deres pragtfulde æg væk som gaver, og så er en æggebakke der matcher bare sagen.

 • Et helt unikt hønseskilt, hvis lige ikke findes andre steder i Europa, og så malet af en kunstner, der har hønetitis i den grad, at hun har udtrykt det i smukke specialfremstillede vejrbestandige carbon skilte. Her findes gaven, som ingen andre har eller får – alle skilte er kun i 1 eksemplar af hver.


Gaven til børn og barnlige sjæle

Kender du en med hønsetitis, så har jeg mange gode forslag til en gave.


 
Loading...
Vent venligst ...