Havesko med hønsemotiv

299,00 kr
Vælg størrelse

Lagerstatus: På lager


(Nulstil valgte)
299,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Backdoorshoes® er et engelsk firma, der har specialiseret sig i at fremstille vandtætte havesko og selvfølgelig må modellen med de skønne høns være i Rosenbuds sortiment.

Støbt af plast og i et stykke.

Formstabil og behagelig at bruge

Yderligere information

Mærke Backdoorshoes®
Indlægssålen kan vaskes i maskine på 30 grader

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Havesko med hønsemotiv

Skoene til turen ned til hønsene


I alle de år jeg har haft høns, har jeg mange gange om dagen været en tur forbi hønsene og deres gård. det er dog ikke altid lige godt for mit fodtøj og er blevet til en del mudrede sko efterhånden. Jeg har også tit overvejet om et par specielle hønsegårdssko ikke ville være en god løsning, og i dag bruger jeg mine hønsetræsko, kun til ture i hønsegården og det flotte hønsemønster som pryder "overlæderet" gør at alle er klar over at det er sko til hønsegården. Så skulle jeg have slæbt noget smite med hjem på mit fodtøj, når det aldrig mine høns, for mine hønesko kommer kun fra køkkendøren og ud i hønsegården og tilbage igen.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...