Fodertrug i faver

295,00 kr

Fodertrug til høns og kyllinger i galvaniseret metal for optimal rustbeskyttelse og herefter sprøjtemalet i 3 flotte farver


50 cm lang og 13 cm høj


Indeholder ca. 1,2 kg foder

Lagerstatus: På lager

295,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Fodertrug til høns og kyllinger

Nu kan du fodre dine høns og samtidig nyde synet af de flotte farver i hønsegården. Den smukke pink, grønne eller blå  farve skinner klart igennem og du kan få matchende Drikkespand og fodersilo Husk at det er vigtig at holde dine drikke og foder kar rene, dels holder de længere, men du mindsker også muligheden for at få bakterier eller andet utøj . Vask dine beholdere mindst en gang om ugen i varm vand med sæbe og skyl dem grundigt, så der ikke er sæberester, tør dem og hvis der skal foder i, er det vigtigt at de er helt tørre ellers kn foder mugne ret hurtigt på en varm sommerdag.

Yderligere information

Farve Blå, Grøn, Pink
Bør jævnligt vaskes i lunket sæbevand, skylles og tørre helt, før genopfyldning

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Foder spiral

199,00 kr


AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...