Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Foderautomat til kyllinger

  På lager

69,00 kr

Praktisk foderautomat til kyllinger og vatgler
kan indeholde ca 1 l foder 

Læs mere om Foderautomat til kyllinger.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Praktisk foderautomat til kyllinger og vagtler.

Flasken rummer ca 1 l foder 

Skilles let ad for daglig rengøring

højden er 23 cm og bredde 15,5cm


Foderautomat til kyllinger

 Yderligere information

Flasken skrues af bunden og den påfyldes foder af passende størrelse til kyllinger eller vagtler. Det hele skrues sammen med flaske og bund vendt på hovedet og vendes bagefter så foderet kan løbe ud
  • Relaterede produkter

Økologisk kyllingefoder

119,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...