Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Foderautomat RPP til nødder

  På lager Vi afsender din ordre

199,00 kr

Solid nøddeautomat
0,5 liter
Livstidsgaranti


Sælges uden nødder

Læs mere om Foderautomat RPP til nødder.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Den perfekte foderautomat til nødder, fremstillet i rustfrit stål og pulverlakeret stel. Den er så solid at producenten uden at blinke giver livstidsgaranti.

Fyldes let fra oven ved at tippe låget, når der skal mere rengøring til skillen bund og top let og det anbefales at vakse automaten i mild sæbevand og tørre den helt tør før den genfyldes.

Yderligere information

Mærke Jacobi
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...