Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Foderautomat 4 kg

  På lager Vi afsender din ordre

129,00 kr

Plast, nem at rengøre
Med regulerbar snor til ophæng

Læs mere om Foderautomat 4 kg.

129,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Praktisk foderautomat til hønseflokken, nem at rengøre og kommer med en regulerbar snor til ophæng.

Foderautomaten rummer 4 kg foder og er god til et mindre hønsehold i haven.

Der er en foderrist med, den forhindrer hønsene i at skrabe al foderet ud og det giver en bedre foderøkonomi.

Foderautomaten til høns findes i 2 farver en glad grøn og en flot rød

Yderligere information

  • Relaterede produkter

Økologisk hønsekorn

99,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...