Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Foder spiral

  Ikke på lager

199,00 kr

Specialudviklet til fodring med frugt og grønt

Læs mere om Foder spiral.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Foder spiral til høns er en videre udvikling af ideen om bare at hænge lidt foder op i hønsegården.

Foder spiralen er udformet så selv majskolber og salathoveder kan være i den. 

22x16,5 cm, åbning 10,5 cm Rustfri stål

Patenteret vare

Giver hønsene  udfordring og beskæftigelse i hønsegården

Hygiejnisk, holder foder tørt og rent


Foderspiral

Selvom høns skraber i jorden efter føde, er det ikke det bedste at lægge grønt og andre større foderemner, direkte på jorden, det bliver hurtigt snavset og bliver ikke spist, Og når det først ligget sølet ind på jorden kan foderrester tiltrække de frygtede dræbersnegle eller endnu værre rotter .

Læg i stedet dit hønsefoder i en robust spiral og både dig og dine høns vil blive underholdt med høns som hopper op for at få en mundfuld grønt.

Spiralen kan indeholde alt fra frugt og brød til diverse grønt, eneste betingelse er at det kan være i beholderen

Det er god motion for dine høns, dit foder holder længere og dine høns bliver aktiveret i hønsegårdenFoderspiral til høns

Høns har brug for varieret kost især om vinteren, hvor deres naturlige fødesøgning ikke er mulig, når jorden er dække af sne eller de lave temperaturer ikke skaber vækst af grønt.

Høns har også brug for aktivering og en foderspiral giver dine høns udfordringer, når de skal nippe salaten eller spise de friske sprøde æbler.

Det er en fordel dagligt i de kolde måneder at fylde spiralen, med dagens ration af frugt og grønt. Hønsene får bevæget sig, når de skal hoppe for at få fat i de lækre foderting.

Gulerødder er et sundt kosttilskud til høns, der er dog nogle høns som ikke kan finde ud af st spise hele gulerødder.  Det klares nemt, ved at man de føste dage kun fodrer med gulerødder, men gulerødder, hvor man med en kartoffelskræller, har løsnet det yderste lag, så det stadig sidder fast på roden, men er tilpas løs til at hønsene kan få fat - efter få dage med denne metode, spiser hønsene gladeligt hele gulerødder i deres foderspiral.

Majskolber er også et godt tilskud, dog skal man huske at majs er meget kalorieholdige og hønsene kan faktisk blive så fede at de stopper med at lægge æg. Foder spiral


Yderligere information

Mærke Feathers & Beaky
Hænges op i hønsegården, så tilpas højt at hønsene skal strække sig for at nå
  • Relaterede produkter

hønsesnack dispenser

89,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...