Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Foderautomat, bioplast, 8 kg

  På lager Vi afsender din ordre

299,00 kr

Miljøvenlig fremstillet
Med 4 ben

Læs mere om Foderautomat, bioplast, 8 kg.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Bioplast er en god og miljøvenlig måde at fremstille plastprodukter på. Foderbeholderen er fremstillet af rester fra sukkerrør, når der fremstilles sukker. det betyder også at det er miljøvenligt når det skal destrueres, der er ingen miljøskadelige stoffer i produktet og det kan derfor bortskaffes som alm. småt brændbart.

8 kg foderbeholder med 4 ben giver en stabil foderplatform og med den indbyggede foderrist forhindres hønsene i at sortere foder. 

 

Yderligere information

Mærke Bio Plast
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...