Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Flytbart hønsenet

  På lager Vi afsender din ordre i morgen.

577,00 kr

Flytbart hønsenet med mulighed for at tilslutte strøm.
En nem måde til at holde styr på dine høns i haven.
Vælg mellem enkelt eller dobbelt spydfæste.
Det flytbare hønsenet fås i længder af 15, 25 og 50 meter.

Læs mere om Flytbart hønsenet.


(Nulstil valgte)

(Nulstil valgte)
577,00 kr

COVID-19 STATUS:
Vi pakker og sender pt. ordrer som normalt (1-2 hverdages levering).


    Hurtigt og nemt at opsætte
    Holder dine høns ude af køkkenhaven
    Vælg mellem enkelt eller dobbelt spydfæste
   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

  • Holder dine høns ude af køkkenhaven
  • Vælg mellem enkelt eller dobbelt spydfæste
  • Hurtigt og nemt at opsætte


Flytbart hønsenet til haven

Et flytbart hønsenet holder nemt dine høns ude af køkkenhaven. Vi har alle prøvet, at vores høns har overluget vores have, og af en eller anden grund er høns vældigt glade for nysåede bede og små fine nyspirede planter. Det kan jeg jo godt forstå, for vitaminer og mineraler er jo højest i de små planter, men det er jo ikke særlig praktisk. Siden jeg fik flytbare hønsenet er alle tilfreds, og jeg bestemmer selv hvor hønsene må være, og de får lov til at luge det, der skal luges.


Nettet bølger blidt i vinden og afskrækker hønsene fra at flyve over. Der medfølger pløkker, som du kan bruge til at stabilisere hønsenettet yderligere, hvis det er nødvendigt.


Du kan vælge mellem enkelt eller dobbelt spydfæste. Det enkelte spydfæste går til de fleste jorde, men hvis du derimod har meget løs eller sandet jord, så kan det være en god idé at vælge dobbelt spydfæste.


Med et flytbart hønsenet i haven er det muligt at holde dine høns i et afgrænset område af haven, og samtidig flytte dem rundt på en nem måde. Stængerne trækkes bare op, og sættes et nyt sted - hurtigt og nemt. Der behøves ingen låge, da det jo er så nemt at trække stængerne op og sætte igen. Du skal bare planlægge, hvor du vil ind i hønseområdet og placere samlingen af stængerne der.Sådan opsætter du et flytbart hønsenet

Hvis du vil se hvordan et elektrisk flybart hønsenet er sat op, kan du her se en udmærket australsk video, som viser hvor hurtigt og nemt det kan opsættes.


Du kan også følge anvisningen her. Se blot billedet til højre, eller se guiden til opsætning i stort format her.

Flytbart hønsenet
Flytbart hønsenet

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...