Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Flutter Butter - Jordnøddesmør

  På lager Vi afsender din ordre

24,00 kr

Super nærende foder til havens fugle  • 170 gram

  • 3 varianter


Brug det specielle op til væg eller vindue

Læs mere om Flutter Butter - Jordnøddesmør.

24,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Saltfattigt jordnøddesmør til havens fugle i 3 smagsvarianter

  • Den originale med ren jordnøddesmør
  • Jordnøddesmør med frugt
  • Jordnøddesmør med insekter

De tre varianter sikrer dig at du kan tiltrække alle havens fugle, uanse hvad der er deres foretrukne føde. Det saltfattige jordnøddesmør er en lækkerbiske og et meget energirigt foder til alle havens små fugle.

Begynd gerne tidligt på efteråret, cirka midt september, at tilbyde havens fugle et ekstra foder. Så vil de små fugle vide at her er foder og et godt sted at komme.

Når du fodre havens fugle er det en god ide at fodre regelmæssigt og gerne på bestemte tidspunkter.

Når frosten bider og sneen har lagt sig er det ofte den eneste mulighed de små havefugle har for at finde mad, det foder, som vi lægger ud til dem. Derfor er det vigtigt at det er ordentlig kvalitetsfoder vi tilbyder de små fugle, det giver dem ikke megen livskvalitet at få tilbud hvede eller gammel korn og brød. Jeg vil hellere fodre få fugle med et godt nærende vildfuglefoder end jeg vil lade mange fugle sulte langsomt af dårligt foder uden næringsværdi.

 

Yderligere information

Mærke Jacobi
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...