Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Farvede æggebakker

  På lager Vi afsender din ordre

45,00 kr

10 stk. æggebakker i flotte farver uden æg. Med plads til 6 mellemstore æg.
Bemærk venligst: Æggebakkerne sælges i pakker af 10. stk. pr. pakke.

Læs mere om Farvede æggebakker.

  • Køb 2 for 36,00 kr pr. stk. og spar 20%
  • Køb 4 for 27,00 kr pr. stk. og spar 40%
45,00 kr


    Fødevaregodkendt materiale
    Plads til 6 mellemstore æg
    Æggebakker produceret i Danmark
   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Dansk producerede æggebakker.

Godkendte til fødevare


Farvede

Friske æg er den bedste gave at give til mennesker der ikke holder høns og en bakke med 4 eller 6 nylagte æg vil altid vække glæde og begejstring.

Vores æg fra havehøns har en kvalitet, der ikke kan købes, netop fordi vores høns har hele haven at finde føde i og den varierede kost, giver sunde æg. Det er som med høns, som med mennesker, jo mere sundt og naturligt varieret man spiser, jo sundere bliver man.

Mange af os med havehøns, har æg i flere forskellige flotte farver – farveskalaen kan variere fra beige og til mørkebrun og fra de lyse turkise til de mørke olivengrønne farver og smukke æg fortjener smukke æggebakker i farver som passer til farven på æggeskallen.

Æggebakker i farver er jo også en måde at vise sin personlighed på.

En æggebakke i Pink, klæder virkelig de smukke beige eller mørkebrune æg og en sommergrøn æggebakke får de turkise og grønne æg til at lyse endnu mere op i bakken.

Det er en hurtig og nem værtindegave at fylde en æggebakke i en flot farve med friske æg, sætte en fin sløjfe omkring og vupti er her en gave, som ingen andre kommer med.

Æggebakker er opfundet for at kunne beskytte æg.

Vores æggebakker er lavet af papirpulp, fremstillet i Danmark og selvfølgelig godkendte til fødevarer.

Almindelige grå æggebakker kan jo godt opfylde et krav til opbevaring, men det gør da verden noget smukkere at lægge sine flotte æg i kulørte bakker.

Smukke æg fortjener smukke æggebakker i fine farver.

De smukke farver på æg og æggebakker gør det, at opbevare æg til en visuel oplevelse, fordi æggeskalsfarven forstærkes af farven på æggebakken og farven på dine æg vil blive et æstetisk syn, du kan nyde og som vil gøre dine æg til en oplevelse, både for dig selv som for modtageren af dine æg.

Så hvorfor ikke bruge den kulørte æggebakke til opbevaring af æg derhjemme?

Æg er en sund og meget næringsfyldt spise og heldigvis er der de senere år kommet meget forskning frem om alt det sunde æg indeholder og i dag er det igen blevet sundt at spise æg.

Et æg indeholder mange af de byggesten, der skal til for at opretholde en sund krop, du kan læse mere om næringsindhold i æg lige her

Der er én god regel, der gælder for alle der har høns, hvad enten de sælger æg eller bare forærer dem væk. Æg skal altid være i nye ubrugte bakker og der må ikke have været æg i bakkerne før. Det er et tiltag fra Sundhedsstyrelsen, fordi man gerne vil undgå smitte, hvis der skulle have været æg i æggebakken med Salmonella eller undgå smitte fra en hønsebesætning til en anden. Derfor er det er en rigtig dårlig ide at bruge æggebakker fra forretningerne og især, hvis æggene stammer fra udlandet, hvor man ikke har den skrappe salmonellakontrol som i Danmark.

Æg i farver fortjener æggebakker i farver.

 
Farvede æggebakker
Farvede æggebakker

Yderligere information

til opbevaring af æg
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...