Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Ekstra beholder til spildfri

  På lager Vi afsender din ordre

99,00 kr
ekstra beholder til ca 5 kg foder

Læs mere om Ekstra beholder til spildfri.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

The Wise Feeder ekstra beholder

Ekstra silo til din Wise Feeder, monteres let med et klik Du kan sætte 3 ovenpå hinanden, så du opnår i alt 20 kg foder kapacitet Det anbefales ikke at sætte mere end en ekstra silo på den trådmonterede model, hvis den monteres i lodret position Husk altid at holde dine foderautomater rene, gør det til en god vane mindst en gang pr måned at vaske den i mildt varmt sæbevand, skylle grundigt og lad den tørre til den er helt tør. Jeg plejer at fylde min op og når der er spist op, tager jeg den ned for rengøring, så skal jeg ikke huske hvornår jeg gjorde det sidst ;-)   Du finder den smarte foderautomat til vægmontering og til trådmontering hos Rosenbud    
Yderligere information

Mærke Wise Feeder
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...