Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Easy Peasy fuglekager

  På lager

47,00 kr

Nyt til havens fugle
Fedtfoder til havens fugle.
Ny og praktisk
Vægt for 1 er 320 gram

Læs mere om Easy Peasy fuglekager.

47,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

NYHED - Fedtfoder til havens vilde fugle

Ny og praktisk indpakning, der gør det nemt og ubesværet at fodre havens fugle med næringsrigt kvalitetsfoder.

Miljøvenlig, fremstillet af genbrugsplast og med 100 % komposterbar indpakning.

Easy Peasy kommer i 3 varianter

  • Frugt
  • Bær
  • Insekter

Hver bøtte indeholder 320 gram næringsrigt foder og de 3 varianter sikrer at du lokker fugle af alle slags til dit fodersted.

Det er en god ide at begynde med at fodre havens dyr og fugle allerede i det tidlige efterår, så vænner du dem til at der er mad på bestemte steder og de vil trofast komme gennem hele vinteren.

 

Yderligere information

Mærke Jacobi
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...