Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Drypvanding til Corner

  På lager Vi afsender din ordre

229,00 kr
Gør det endnu lettere at vedligeholde din plantesøjle med et praktisk selvvandingssæt.

Læs mere om Drypvanding til Corner.



   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud



Rosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Minigarden selvvanding til Corner Gør det endnu lettere at vedligeholde din plantevæg eller plantesøjle med et praktisk selvvandingssæt. Selvvandingssættet består af drypslanger, koblingsstykker og samleslanger. Det hele er tilpasset nøjagtigt på mål, så selve monteringen er en leg. Der er slanger og koblinger til hele 12 moduler (=4 sæt Minigarden Corner) i én pakke og du kan let udbygge dit selvvandingssystem, hvis du udvider din plantevæg med flere Minigarden Corner eller Vertical moduler. Der medfølger omløber til ¾ tomme vandhane, så du kan koble din Minigarden direkte på din udendørs vandhane. Du kan også bruge en 5 liter rygpumpe, hvis ikke du har en vandhane i nærheden af din plantevæg. Husk at tilføre dine planter næring. Du kan bruge flydende gødning sammen med vandingsvandet eller gødningspiller, der kommes i jorden ved plantning.








Yderligere information

Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...