Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Drypvander til Vertical

  På lager Vi afsender din ordre

229,00 kr
Minigarden drypvanding til Vertical

Gør det endnu lettere at vedligeholde din plantevæg med et praktisk selvvandingssæt.

Læs mere om Drypvander til Vertical.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Minigarden selvvanding til Vertical Gør det endnu lettere at vedligeholde din plantevæg med et praktisk selvvandingssæt. Selvvandingssættet består af drypslanger, koblingsstykker og samleslanger. Det hele er tilpasset nøjagtigt på mål, så selve monteringen er en leg. Der er slanger og koblinger til hele 9 moduler (=3 sæt Minigarden Vertical) i én pakke og du kan let udbygge dit selvvandingssystem, hvis du udvider din plantevæg med flere Minigarden Vertical eller Corner. Der medfølger omløber til ¾ tomme vandhane, så du kan koble din Minigarden direkte på din udendørs vandhane. Du kan også bruge en 5 liter rygpumpe, hvis ikke du har en vandhane i nærheden af din plantevæg. Husk at tilføre dine planter næring. Du kan bruge flydende gødning sammen med vandingsvandet eller gødningspiller, der kommes i jorden ved plantning.

Plantevægge - Værd at vide om vanding

Minigardens plantevægsmoduler er designet og udviklet til at spare på den vigtige ressource: Vand.

Det betyder heldigvis også, at du både bruger meget mindre vand og du slipper for at vande så hyppigt som du skal med højbede, krukker, altankasser og andre plantevægssystemer.

‘Hemmeligheden’ er, at jorden ligger godt beskyttet i Minigarden-modulerne, og der er kun en lille åben jordoverflade, hvorfra vandingsvandet kan fordampe op i atmosfæren.

Vandet bliver i stedet i jorden hvor planterne kan bruge det.


Hvor ofte skal plantevæggen vandes?

Forskellige planter har forskellige behov og desuden er der flere faktorer i miljøet, der også spiller ind: Temperatur, mængden af lys samt hvor meget vind/træk som planterne udsættes for.

Sidst men ikke mindst betyder det rigtigt meget, hvilken type vækstmedie/jord du bruger.

Med andre ord er det umuligt at komme med et entydigt svar, så du skal kigge nærmere på dine planter og bogstaveligt talt stikke fingeren i jorden.

Hænger planten med bladene ? Så trænger den sandsynligvis til vand.

Hvis du synes, det er længe siden du har vandet sidst, men planterne ser frodige og sunde ud, så mærk om jorden føles tør eller let fugtig 3-4 centimeter under overfladen.

Som sagt beskytter Minigarden jorden mod udtørring, så du skal ikke vande nær så ofte som du plejer.

De fleste plantevægge, hvor der er brugt en god, kompostrig jord, skal normalt vandes hver 5. - 14. dag.

Hvis dine planter ikke trives selv om jorden er tilpas fugtig, så kan det skyldes at de mangler gødning eller lys.
Drypvander til Vertical
Drypvander til Vertical

Yderligere information

Mærke Minigarden
  • Relaterede produkter

Corner sæt

249,00 kr

Drypvanding til Corner

229,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...