Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Drikkespand i plast

  På lager Vi afsender din ordre i morgen.

199,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.
   Hurtig levering
   Fragt fra 25,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Genopfindelse af den originale drikkespand i metal, denne gang i en mere hygiejnisk udgave i plast.

Denne model kan åbnes, ved at toppen skrues af og rengøres derfor let indvendig

Den rummer 6 liter og er velegnet til den lille hønseflok, dværghøns og større kyllinger


 Yderligere information

vælg farve Grøn

Rummer 6 liter vand, måler 31 cm i højden og 33 cm i diameter

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Ny

Økologisk æglægningsmix

109,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...