Dørstopperhane i jern

99,00 kr

 måler 14 x 5 x 11 cm


patineret jern

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Med en dørstopperhane i jern, holdes din dør på plads.

En dørstopperhane i jern, holder din dør åben.

Flot solid dørstopper i jern med en hane på.

Måler 14 x 5 x 11 cm.

Holder døren, også når der er gennemtræk.

Fremstillet i støbt og patineret jern

Yderligere information

Sæt dørstopperen i spænd mellem dør og gulv

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Dørstopperhane i jern

Hold på døren


Vi kender det alle, en varm sommerdag og vi vil bare så gerne have lidt luft gennem huset. Det kan så ofte skabe gennemtræk og døren smækker i lige så hurtigt, som man kan nå at åbne den, det problem er hurtigt løst med en dørstopper i jern.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselemDørstopperhane i jern


Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...