Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Dørstopperhane i jern

  Ikke på lager

99,00 kr

 måler 14 x 5 x 11 cm


patineret jern

Læs mere om Dørstopperhane i jern.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Med en dørstopperhane i jern, holdes din dør på plads.

En dørstopperhane i jern, holder din dør åben.

Flot solid dørstopper i jern med en hane på.

Måler 14 x 5 x 11 cm.

Holder døren, også når der er gennemtræk.

Fremstillet i støbt og patineret jern


Hold på døren

Vi kender det alle, en varm sommerdag og vi vil bare så gerne have lidt luft gennem huset. Det kan så ofte skabe gennemtræk og døren smækker i lige så hurtigt, som man kan nå at åbne den, det problem er hurtigt løst med en dørstopper i jern.

Dørstopperhane i jern
Dørstopperhane i jern
Dørstopperhane i jern

Yderligere information

Sæt dørstopperen i spænd mellem dør og gulv
  • Relaterede produkter

Havesko med Margueritter

299,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...