Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Barnevelder høns kort

  På lager Vi afsender din ordre på mandag.

34,95 kr
Genoptryk af gamle engelske akvareltegninger

Dobbelt kort med kuvert

str. 21,2x14,9 cm

Læs mere om Barnevelder høns kort.

Bestil inden og vi sender på mandag.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Dobbelt lykønskningskort med høns

Gamle engelske akvarelmalerier, genoptrykt som dobbelte kort.

Alle der holder af høns vil glædes over et lykønskningskort  med egne hønseracer eller måske et kort med drømmeracen

De vil vække glæde hos enhver hønseholder

Send et til en du holder af eller hæng dem op som pynt Du vil helt sikkert kunne finde din race blandt de mange forskellige motiver

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Sale

Drikketrug / drikkespand

Pris: 395,00 kr

Special Price 195,00 kr

Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...