Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Det gamle hønsehus

  På lager Vi afsender din ordre i dag

89,00 kr

(Nulstil valgte)
89,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Metalskilt "Det gamle hønsehus"

Genoptrykfraf originale skilte

Det gamle hønsehus er titlen på dansk eller the old henhouse

Rosenbud har fundet et udvalg af gamle skilte, alle har høns som budskab.

De pynter flot i enhver hønseejers hjem.  

Yderligere information

Følg med på Instagram

Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...